Montana møbler

Dansk møbeldesign for alle pengene

Siden 1982 har det danske møbeldesignfirma Montana Møbler lavet smukke og enkle møbler, der kan passe ind i et ethvert hjem, hvad enten det er et småbørnshjem eller et hjem med en enkelt person. Mange kender allerede firmaets velkendte reolsystemer, men Montana Møbler har også specialiseret sig praktiske sofaborde, sengeborde, skohylder og meget mere. Du er også garanteret, at dine møbler er produceret på etisk og klimakorrekt vis, da Montanamøblerne er lavet af bæredygtige materialer, der ikke efterlader et større Co2-fodprint end højst nødvendigt. Bliv meget klogere på det kendte danske møbelmærke og dets katalog af møbler i klassisk og tidløst design i denne artikel!

Bæredygtigt materiale

Flere og flere møbelfirmaer kloden rundt har fået øjnene op for bæredygtige materialer, ikke mindst fordi deres kunder og den almene forbruger er begyndt at tale højt om deres behov for at kunne købe møbler der er produceret med klimaet i mente. Det betyder ikke blot at råmaterialerne er blevet groet, høstet og transporteret på klimavenlig vis, men også at der ikke er for lang afstand fra råmaterialernes oprindelsessted, til møbelfabrikken og til sidst til kunden. Montana møbler er et af de førende møbelfirmaer, der over lang tid har leveret bæredygtige møbler til kunden; møblerne er også samlet i Danmark, hvilket skærer en stor del Co2-udledning ud af ligningen.

Enkelt, men tidløst design

Der findes mange møbler og møbeltrends, der kun er hotte i en specifik periode og det er de færreste møbeltrends der slår tidens prøve; dansk møbeldesign er en af disse møbeltrends, som stadig formår at producere enkle, men tidløse møbler i klassisk design. Det betyder også at man sagtens kan for eksempel sagtens både kan dekorere sin stue med en Montana-reol ved siden af et IKEA-bord uden at det vil se usmart ud. På denne måde behøver man heller ikke at dekorere hele sin bolig kun med møbler fra ét specifikt møbelfirma, hvis bankkontoen ikke kan holde til det; man kan nemlig sagtens få det til at virke med kun et par designmøbler. Et møbel fra Montana Møbler kan på denne måde fungere som midterpunktet i din stue, køkken eller soveværelse, som ikke kun er et pænt designermøbel, men rent faktisk også har et praktisk formål som møbel.

Montana møbler

Form og funktion er i symbiose

Mange møbler i den dyre ende ser oftest virkelig flotte og chikke ud, men i virkeligheden er de ikke særlig praktiske, enten hvis der ikke er skuffer nok eller hvis det ikke er designet til at være praktisk. En klassisk Montana-reol blev bygget for både at se flot ud, men også være praktisk med sine mange, rummelige skuffer der lukker af sig selv med blot et lille skub. På denne måde kan ethvert familiemedlem have sin egen skuffe eller skab i reolen – reolen behøver derfor ikke kun at være i stuen for at smart ud og optage nødvendig plads. Det er nemlig helt afgørende for en småbørnsfamilie eller en familie med mange medlemmer at udnytte den plads man har i boligen!