Frisør

Den bedste frisør i Hillerød

Er du på udkig efter en god frisør i Hillerød? Så behøver du ikke at lede længere. Salon Rosted er en moderne og hyggelig frisør, som ligger midt i Hillerød. Her finder du dygtige frisører, som ved, hvad der passer til dig, og som blandt andet er specialiserede i hårfarve og striber.

 

Mangler du en ny frisure, og ved du ikke hvad du skal have? Så kan du roligt bestille en tid her. Her får du kompetent vejledning og god service.

Her finder du de bedste produkter

Hos Salon Rosted finder du de bedste produkter, som plejer og vedligeholder dit hår. Produkterne er lavet på naturlige ingredienser som: C-vitaminer, kokosolie og bivoks. Dit hår får altså den bedste behandling helt fra start og til slut. Kun det bedste er godt nok til deres kunder, og derfor har de også produkter fra deres egen serie Rosted. Her finder du grønne produkter med de bedste ingredienser, og til meget fornuftige priser. Skal du have det bedste til dit hår, så er det serien, som du skal kigge efter.

 

Frisørsalonen har over 10 års erfaring og har sideløbende fulgt udviklingen blandt hårprodukter nøje. Du er dermed garanteret de allerbedste produkter på markedet. Du kan læse mere omkring produkterne og de ydelser, som salonen tilbyder på: ww.salonrosted.dk.

Løbende uddannelser og kurser

Frisørsalonen er ofte blevet omtalt som den bedste frisør i Hillerød. Det er der mange gode grunde til. Alle elever, svende og frisører bliver uddannet løbende i forskellige kurser og uddannelser. Det betyder, at du altid får den bedste behandling med de nyeste metoder. Uddannelserne foregår både herhjemme og i udlandet for at sikre, at frisørerne er foran, og kan vedligeholde deres faglige standard. Det betyder ikke, at der er ekstra betaling for dig som kunde. Du får simpelthen bare en forbedret behandling.

 

Salon Rosted har i alt 11 frisører ansat, fordelt på fire saloner. Derudover er der ansat en række dygtige elever og svende. At få en elevbehandling er anderledes her end andre frisørsaloner. Du får stadig den samme kompetente rådgivning og behandling, selvom at det er elever, som udfører behandlingen.

Du får desuden en tillægsydelse i form af en kur, hvis du vælger en elevbehandling. Du kan derfor trygt vælge en elevbehandling, da eleverne først får lov til at behandle, når de kan udføre behandlinger på samme måde som de uddannede frisører.

Eksperter i balayage, striber og babylights

Den helt store ekspertise og specialisering hos Salon Rosted er inden for farver. De er eksperter i balayage, striber, babylights og andre farveteknikker. Særligt inden for balayage har salonen en stor kompetence. De er faktisk så dygtige, at de underviser andre i at udføre farvebehandlinger, og har kunder som kommer fra hele Sjælland, København og hovedstadsområdet.

 

Salonens frisører er ligeledes eksperter i babylights. Dette er en svær teknik som de mestre til perfektion. Striberne bliver lagt helt tæt på bunden, og håret bliver inddelt i bittesmå dele. Du er derfor garanteret at få et flot resultat, som giver et naturligt resultat.