familie i hængekøje

Derfor skal du have dig en hængekøje

Nu går vi snart hen imod sommeren, og måske du skal have dig en hængekøje ude i haven et sted? Eller måske den skal hænge i din udestue? Hvad med at have en hængekøje på dit værelse?

Der er mange gode grunde til, at man skal have sig en hængekøje, og dem kan du læse mere om lige her – samt hvordan du får fat i en billig en.

Stort udvalg

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have en hængekøje, så er det godt at vide, at man har et rigtigt stor udvalg, når det kommer til hængekøjer.

https://www.haengekoje.dk/ kan du se bare nogle af dem. Tag et kig derinde og se, om du ikke kan finde en hængekøje, der falder netop i din smag.

Afslapning udenfor

Det kan være noget så rart at have en hængekøje at lægge sig ned i ude i sin have. Det føles utroligt dejligt og afslappende at kunne lægge sig ned i en hængekøje, hvor stoffet snor sig rundt om en og pakker en ind, som var man en lille larve, der gjorde sig klar til at blive en sommerfugl.

Tag en bog med dig ud i haven og læg dig ned i din hængekøje. Læg og læs din sommerlæsning, imens du lytter til fuglene, der synger i det fjerne. Hav en god drink ved siden af dig eller måske en skål friske jordbær – se det er rigtig sommer.

Tag dig eventuel en god lur derude. Det kan jo blive til et godt lille ritual, du har med dig selv, når du kommer hjem fra arbejde. Efter en lang stressende dag er det rart at kunne lægge sig ud i sin gode hængekøje ude i haven.

Husk bare at tage hængekøjen med ind, før du går i seng hver nat! Det kan trods alt godt blive lidt regnvejr om natten og i løbet af dagen, når du ikke bruger den.

nem hængekøje

Inde på værelset

Hvis du godt kan lide at lægge i en hængekøje og gerne vil have muligheden for at gøre det hele året rundt, så kan du jo også slå din hængekøje op inde i soveværelset. Det er der ingen, der stopper dig fra.

En god hængekøje kan både bruges til at sove i om natten. Men det kan også bare være et rart sted at hænge ud og slappe af i løbet af dagen med et god ugeblad i hænderne.

Hvis hængekøjen blot skal bruges til en lille hyggestund og som en læsekrog, så kan hængekøjen jo også komme op inde i stuen. Hvis du hænger sådan en op inde i stuen, så vil det desuden være en god samtalestarter til nye gæster i dit hjem.

Ikke kun for børn

Vi bliver alle lidt ligesom børn igen, når vi får mulighed for at lægge i en hængekøje. Måske fordi de fleste første gang har prøvet at lægge i sådan en, da vi var børn?

Men hængekøjer er nu ikke kun for børn – eller rettere; de er for børn i alle aldre. Så køb dig en hjem i dag og forkæl dit indre barn.