danske advokater

Digital frontløber tilbyder effektiv og tidssparende advokathjælp

Der er nok at se til på hjemmefronten, og er der noget, som ingen af os gider at ofre for meget fritid og penge på, så er det advokatsager. Men heldigvis er det slut med det, for nu står dygtige, danske advokater klar til at hjælpe dig – og det hele kan klares digitalt.

Nem og enkel advokathjælp til hele landet

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til familien. Endelig er det fyraften, men før man kan hygge med ungerne, så skal der altså lige handles ind, laves aftensmad, vaskes op, vaskes tøj og sikkert tusind andre ting. Men takket være NEMADVOKAT er det slut med at spilde unødvendigt mange timer og ressourcer på hjælp fra danske advokater.

www.nemadvokat.dk finder du et landsdækkende, digitalt advokatfirma, der gør op med den klassiske måde at drive et advokatfirma på. De er frontløberen inden for digitalisering af advokatbranchen, og deres mål er at gøre det så enkelt og overskueligt for dig som overhovedet muligt.

NEMADVOKAT ser virkeligheden fra kundens perspektiv, og de har fuld forståelse for, at ingen ønsker unødvendig, kompleks og dyr rådgivning. NEMADVOKAT har en nem platform og et stort hold af danske advokater, og tilsammen giver det dig en garanti for:

  • Forståelse for dig, din situation og din sag
  • Kompetent og effektiv rådgivning
  • En pris der er presset helt i bund

Uanset hvad du og din familie står og mangler juridisk sparring til, så kan NEMADVOKAT helt sikkert tilbyde kvalificeret og effektiv rådgivning, der lever op til alle dine behov.

Står du eksempelvis foran et boligkøb eller -salg, og har du nok om ørerne uden også at skulle forholde dig til alt det juridiske? Så kan du trygt række ud efter en af deres boligadvokater, som sørger for, at I slipper for unødige bekymringer. Og skulle du stå i en klemt situation og mangle hjælp til familieret eller testamente, så kan du også roligt stole på kvalificeret rådgivning fra en af deres mange danske advokater.

danske advokater

NEMBLIK giver overblik, effektivitet og styr på sagerne

Og hvad er det så lige, der gør NEMADVOKAT så nemt og effektivt? Svaret er deres digitale platform NEMBLIK, som er skræddersyet til at gøre dit sagsforløb overskueligt og lettilgængeligt. Alle dine sagsdokumenter og beskeder med din rådgiver bliver nemlig gemt her, sådan så du kan se din sags udvikling døgnet rundt.

NEMADVOKAT tilbyder selvfølgelig en af deres dygtige, danske advokater, men det er nu stadig rart at vide, hvad vedkommende egentlig foretager sig. På NEMBLIK får du derfor et overblik over, hvad din rådgiver er i gang med, og når du har brug for at tale med din rådgiver, så kan du ganske enkelt bare ringe eller sende en besked. På den måde fjerner NEMADVOKAT afstanden mellem dig og din rådgiver, så du ikke behøver at spilde en masse tid på at køre frem og tilbage fra jeres møder.

NEMBLIK er i øvrigt en tryg og sikker platform, som lever op til GDPR-reglerne. Kun din rådgiver har adgang til din sag, og både dine sags- og personoplysninger bliver selvfølgelig beskyttet.