fliserens

Få de pæne fliser igen med fliserens

Om det er indenfor eller udenfor, så har alle husstande fliser i større eller mindre grad. Det kan næsten ikke undgås. Derfor ved alle også hvilket arbejde, der kan ligge i at rense fliser, om det så er indenfor eller udenfor. Særligt fliserne udenfor er hårdt udsat, da de skal modstå vind og vejr. Find en professionel fagmand til at rense og forebygge dine fliser, så du kan få de pæne rene fliser igen.

Gør-det-selv metoden kan gøre mere skade end gavn

Er man husejer kender man til vedligeholdelse af hus og have, og derfor bliver mange husejere også selvhjulpne med tiden. I forbindelse med fliserens, vælger en stor del at bruge en højtryksrenser til at rense fliserne med. Det er nemt og det får hurtigt fliserne til at sene pæne og rene ud. Men det er faktisk værre end at gøre ingenting. Bruger man en forkert højtryksrenser, skader man flisens overflade, hvilket i sidste ende betyder at fliserne bliver mere sårbare, og dermed også mere modtagelige for skidt og pest fremadrettet.

Vil du gerne selv stå for din fliserens, så er det altså vigtigt at du skaffer det rigtige udstyr, så du undgår at skade fliserne.

Få professionelle fagfolk til det

En nemmere og for nogen bedre løsning, ville være at anskaffe fagfolk til arbejdet. På renoverflade.dk kan du forhøre dig ad, og få tilsendt et tilbud der passer til dine behov. Det er en virksomhed, som er specialister i flere overfladetyper, og derfor kan du føle dig i trygge hænder. Ved at få andre til at rense dine fliser, kan du både være sikker på at det bliver gjort ordentligt, men du kan også selv spare tid og besvær.

fliserens

En miljøvenlig imprægnering

Når man har renset fliserne, er det vigtigt at imprægnere dem igen, således at de er bedst beskyttet mod alger, pest og frost. Det er det samme man gør med sko, møbler og mange andre ting. Vælger du en behandling fra renoverflade.dk, kan du være sikker på at der kun bliver brugt godkendte midler. Når man har at gøre med den slags arbejde, er det vigtigt at tænke på miljøet, og derfor bør man kun bruge rensemidler, som miljøstyrelsen har godkendt. Vælger du at få lavet en imprægnering, vil du forlænge flisernes levetid markant. Har du et større fliseareal, kan det altså hurtigt blive dyrt, hvis du ikke beskytter dem ordentligt. Det er trods alt billigere at få renset sine fliser, frem for at skulle lægge helt nye fliser.

Få en gratis vurdering

Mange virksomheder tilbyder at komme hjem til dig og vurdere dine fliser, samt lave en opmåling. Således kan de nemlig komme med et præcist tilbud, som passer til dine behov. Nogle virksomheder tilbyder sågar en prøverens, så du kan se forskellen, inden du bestiller en rens. Det giver dig de bedste betingelser for at træffe en beslutning. Er du i tvivl om prisen, kan du altid efterspørge priser hos andre virksomheder og sammenligne dem.