Fra plastik til papkrus

Plastik er en miljøbelastning som ingen efterhånden ønsker at bidrage til. Men det betyder ikke nødvendigvis, at en porcelænskop er den mest bæredygtige løsning. Porcelænskopper skal vaskes efter brug, og her er du ikke engang sikret, at du bliver fri for skidt og snavs. På kontoret går porcelænskopperne fra mund til mund, og de færreste ønsker at dele beskidte kaffekopper med deres kollegaer.

Fordele ved papkruset

Papkruset er i høj grad mindre miljøbelastende end de almindelige plastikkrus. Desuden er de nemmere at håndtere efterfølgende. De smides i almindeligt affald, og forbrændes til ny energi vi kan bruge. Det sparer tid for den med opvasketjansen, og giver en bedre hygiejne. Og sidst, men ikke mindst, så er de nemme at tage med så når man er på farten. Hvis man får lavet papkrus med logo, så har man endda gratis reklame når man tager kaffen to go. Det er ren win-win for både ansatte og arbejdsgivere.

papkrus med logo

Spar på kaffepengene

Det kan være fristende at smutte forbi den lokale kaffebar når du alligevel skal ud af døren. Men den overpris du skal betale for en lille kop kaffe på de smarte steder, kan ende med at løbe op i flere hundrede kroner om måneden, hvis det bliver en vane for dig. Penge der med garanti kan bruges på noget andet. Men du behøver ikke undvære kaffen for det. Mange har i dag kaffemaskiner der laver næsten lige så god kaffe som på caféerne, og med et papkrus er det altid nemt at tage den med dig når du skal ud af døren. En lille tilvænningssag, som kan spare dig meget i det lange løb.

Kaffeaftaler i nye rammer

En hyggelig kaffedate i hjemlige omgivelser og med en lækker kanelsnegl på siden er opskriften på dejlig kvalitetstid. Men det kan også kombineres med mere aktivitet, helt uden at koste på hyggesiden. Snup en kop kaffe med hjemmefra og gå en dejlig, lang tur i et af Danmarks mange grønne områder. Så kan du nyde din kaffe, den friske luft og få dine daglige skridt på kontoen i én og samme omgang.

Til weekendturene

Hvis turen går til legepladsen lørdag morgen, så er det ikke ensbetydende med at man ikke kan nå at få sin morgenkaffe. Bryg den gode kop kaffe derhjemme, hæld den i termokande, tag et par papkrus under armen og i er klar til at gå. Udover at slippe for den kedelige opvask, så er det også nemmere at smide krusene ud når man er afsted, så man er fri for at slæbe dem hele vejen med hjem igen.

Til der hvor du skal hen

Går ungerne til fodbold søndag morgen? Skal du på shoppetur men ved du bliver kaffetørstig i undervejs? Har du altid køkkenet fuld af brugte kaffekopper, men orker ikke tage opvasken? Vil du gerne mere ud, men er ikke den morgenfriske type? Du behøver ikke vælge noget fra, bare fordi din første morgentanke er at tænde for kaffemaskinen. Papkrus er både bæredygtige og praktiske, og er lige til at tage med når du skal ud.