Helse for hele familien

Savner du mere fokus på sundhed og helse i hverdagen? Som småbørnsfamilie i en travl hverdag kan det nogle gange være svært at holde styr på om de dagligdagsvarer, man bruger hele tiden rent, faktisk er klimavenlige eller særligt sunde for dig at anvende. Ved at købe ting i en helse shop er du sparet bekymringen ved at udlede mere CO2 end du egentlig ønsker og ønsket om en grønnere hverdag er opfyldt. Det er vigtigt at gøre sig bevidst om hvilke varer i dagligdagen er gode for miljøet og hvilke der ikke er. 

Gør hverdagen sundere 

Rigtig mange køber de billigste rengøringsmidler, filtre og fitnessudstyr, fordi de tror de kommer til at spare i sidste ende. Men disse produkter er oftest dårlige for klimaet, netop fordi de er lavet af billigt plastik og andre miljøskadelige materialer. Helse shoppen shop.7d.dk tilbyder dig en lang række forskellige produkter inden for helsesektionen med fokus på bevaring af miljøet og andre gadgets der hjælper dig på vej til at blive mere bevidst om klimaet. For hver gang du køber for 500 kroner i butikken, bliver der plantet et træ i dit navn, så du giver noget tilbage til naturen. Dette er en rigtig god måde at gøre noget godt for miljøet, da rigtig mange træer, som er kilden til vores luft, bliver fældet hver eneste dag. 

En sundere og gladere familie 

Når du begynder at blive mere bevidst om helse og miljøet og køber derefter, vil du opleve at din familie også bliver sundere og gladere. Det handler nemlig om at skabe gode og ikke mindst langvarige vaner, der holder, som f.eks. at indtage vitaminer som supplement til en allerede sund og varieret kost. I en helse shop kan du købe alt fra økologisk te til vegansk chokolade og små lækre bæredygtige drikke. Det er også det perfekte sted at lede efter en gave til en, der interesseret i helse og sundhed. En helse shop har for eksempel også en lang række forskellige produkter fra lokalområdet, så du støtter lokalejede virksomheder i stedet for store firmaer. På den måde støtter du også produkter der ikke er fragtet langt vejs fra og er derfor klimavenlige. 

Giv noget igen til naturen 

Det er vigtigt at give noget tilbage til naturen. Det kan blandt andet gøre ved at købe økologisk i så vidt omfang, som man nu kan. At købe økologisk betyder at man støtter landmænd der ikke sprøjter deres grunde med pesticider, hvilket skader grundvandet og ikke giver deres kvæg antibiotika som blot et par få ting. Det er essentielt for vores fremtid og for fremtidige generationers fremtid at vi kan give dem Jorden i den bedste stand som muligt, hvor grundvandet og jorden ikke er alt for skadet. Man kan starte i det små ved at købe så mange økologiske varer som man kan, da efterspørgslen vil stige og økologiske varer vil blive billigere og billigere. Så selvom det kan virke fristende at købe konventionelle varer, så er økologisk altså bedst for både dig og Jorden!