gardinbus

Luk lyset i Roskilde ind eller ude med gardiner fra gardinbussen

Der går et historiens vingesus igennem en, når man ser Roskilde på afstand. Her er det uundgåeligt at lægge mærke til den majestætiske og UNESCO Verdensarv deklarerede Roskilde Domkirke.  

Med domkirkens spir som byens vartegn, bliver byens indbyggere hver dag mindet om byens ærefulde funktion som sidste hvilested for landets konger og dronninger. Lyset virker helt særligt på disse kanter, når det skinner ind gennem vinduerne i huse, lejligheder og bygninger. Selvom vi værdsætter lyset i særlig grad på disse nordlige kanter, er der dog også behov for afskærmning fra lyset. Her er det fordelagtigt at indrette sit hjem eller virksomhed med de helt rigtige gardiner.  

Få flotte nye gardiner med gardinbussen i Roskilde  

Hvis man tænker gardiner Roskilde og tænker i mulige løsninger for afskærmning og indretning med gardiner, tænker man ofte, at det er noget, man skal klare selv. Det kan dog virke uoverskueligt at gennemføre hele processen fra farvevalg, materialevalg, indkøb, syning og opsætning. Endnu mere uoverskueligt kan det synes, hvis der er tale om en virksomhed, der har behov for mange meter gardinstof og mange rum at montere gardiner i. Her findes der en ideel løsning til både private og virksomheder, der gør det langt nemmere og effektivt at få nye gardiner. Løsningen er her, at man lader gardinbussen i Roskilde sørge for køb og montering af gardiner.   

Det bliver ikke nemmere med gardinbussen  

Hvis man har brug for rådgivning om materiale – eller farvevalg eller metoder til montering, står gardinbussen klar med kompetent rådgivning om de ideelle løsninger, der passer lige netop ind i det aktuelle behov. Valget af gardiner skal både matche hjemmets eller virksomhedens øvrige indretningsstil og samtidig løse et praktisk behov for solafskærmning. Her kan man med fordel trække på gardinbussens store ekspertise indenfor indretning og farvevalg.   

Gardiner som rumdelere  

Har man meget store rum i huset eller på arbejdspladsen, kan gardiner også fungere som rumdelere. Der kan være en smart løsning i at skabe opdelte rum i et åbent kontorlandskab via gardiner. Her kan man ydermere overveje, om de skal være af mørk og kraftig karakter, så de næsten virker som vægge. En anden løsning er, at man stadig beholder storrumsfølelsen, hvor samarbejde på tværs af afdelinger kan være en stor fordel. Her kan man vælge en mere let og gennemsigtig gardinmodel, der virker imødekommende og alligevel skaber følelsen af, at man sidder på et kontor.  

Indret børneværelset med sjove gardiner   

Med gardiner fra gardinbussen i Roskilde kan man som børnefamilie fokusere på så meget andet i dagligdagen. Gardinbussen sørger for hele processen omkring opsætning af gardinerne, og det eneste man skal gøre er at vælge efter smag og behov. Har man et eller flere børneværelser, er der her en mulighed for at give dem et sjovt og trygt præg med gardiner, der har sjove motiver. Samtidig har børn brug for tryghed, når de skal sove, og gardiner, der lukker lyset ude, kan være alfa og omega for deres gode nattesøvn. Med gardiner fra gardinbussen i Roskilde kan man lukke lyset ind og ude alt efter behov og døgnets rytme.