tshirts

Mand, kend din tøjstil

Vi har alle en tøjstil, hvad end vi vil stå ved et eller ej. Så kan det godt være, at der er nogle, der bruger mange tusind kroner og mange timer foran spejlet, mens andre bare tager det første og bedste på.  

Alligevel har vi præferencer og temaer i vores tøj. Det kan ganske enkelt ikke undgås, og netop derfor kan det i allerhøjeste grad svare sig at beskæftige sig med det. Det gælder ikke mindst mænd, der desværre er stærkt overrepræsenterede i gruppen der hævder ikke at have en tøjstil eller en interesse for tøj.  

Det er ærgerligt, for særligt for mænd behøver det ikke at koste det store i hverken tid eller penge at få en unik tøjstil, der kan viderekommunikere ens identitet.  

Hvad vil jeg vise? 

Det kræver dog, at man begynder med at kigge indad og finde ud af, hvem man egentlig er, hvilket tøj man kan lide, og hvad man gerne vil udstråle. Det kan være alt fra gerne at ville ligne en tysk litteraturprofessor til bare at ville se professionel ud på kontoret. Så snart du har en linse at se din stil igennem, vil du faktisk også opleve, at det bliver langt nemmere og sjovere at shoppe tøj. 

Måske vil du tilmed begynde at hungre efter mere unikt tøj, du bedre kan udtrykke dig. En oplagt mulighed i det henseende er at gå online, hvor du kan lave dit eget t-shirt print 

Det fede ved den slags online værktøjer er, at dit t-shirt print vitterligt kan være alt, hvad er kan passe på en t-shirt. Det betyder altså, at hvis du godt kan lide abstrakte mønstre og pastelfarver, så er der ikke andet for end at finde den indre designer frem. Kun du ved præcis hvilket t-shirt print du gerne vil gå rundt med. Dit t-shirt print kan dog også være noget simplere for øjnene og de kunstneriske evner.  

For eksempel er det oplagt at designe en t-shirt med en joke eller lignende skrevet på brystet. Du kan tilmed gøre udsagnet eller joken i dit t-shirt print til noget der beskriver dig, din hobby eller interesse. På den måde er din tøjstil ikke bare unik. Den kan også være med til at sætte et smil på folks ansigter og måske endda starte en spændende samtale. Dit eget t-shirt print er dog ikke den eneste mulighed for at få en unik garderobe, der kan udtrykke, hvem du er. 

På jagt i vintagebutikkerne 

Kærer du dig om klimaet eller er du bare historisk interesseret, så kan genbrugs- og vintagebutikker også være et oplagt sted at shoppe tøj. Når tøjet på bøjlerne er af ældre dato, kan du nemlig være sikker på, at du ikke støder på tre venner i samme mundering. Derudover lavede man også bare tøj i et andet snit og en anden kvalitet, end vi er vant til i dag.  

Måske ender du med slet ikke at ville gå i andet. Så kender du i det mindste di tøjstil.