brudelingeri

Sådan bliver du helt klar til brylluppet

Ringer kirkeklokkerne snart? Forlovelsesringen er placeret på din finger, og er klar til at blive udskiftet med en vielsesring. De mange forberedelser er begyndt. Om det er første gang eller tredje gang, du skal giftes, er det altid spændende. Det er et nyt kapitel og en hyldest til hinanden samt kærligheden. Man ønsker derfor også at dagen går vellykket, og at der er styr på alle ting.  

Ved bryllup er der nogle klassiske regler, som mange vælger at følge. Dette gælder særligt for bruden og hendes påklædning.  

Køb et lækkert brudelingerisæt som noget nyt og blåt 

Det siges, at den kommende brud skal bære noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt. Dette stammer fra en victoriansk remse, og er blevet taget ind i danskernes traditioner. Oftest er disse ting kun synlige for bruden selv og hendes kommende mand, for at brylluppet er så intimt som muligt. Dermed er der også mange, som vælger at bære nyt og blåt brudelingeri under den flotte brudekjole. Hvilket undertøj skal du så vælge til netop din store dag? 

Der er mange valgmuligheder, og det kommer selvfølgelig også an på, hvordan din kjole ser ud. Nogle har måske en åben ryg og ønsker ikke en bh. Ønsker du dog både bh og trusser, kan det bedst betale sig at købe et flot og lækkert sæt brudelingeri. Det må gerne være fyldt med blonder og skønne detaljer, som kan fortrylle din mand efter festen. Brudelingeriet skal dog også være behageligt, da du har sættet på i mange timer. Overvej derfor om du måske skal have en bh uden bøjle.  

Dertil er der også tradition for at bære et strømpebånd rundt om låret. Dette kan være blonder fra brudekjolen, eller måske det din mor brugte i sin tid. Dermed bliver strømpebåndet også en del af noget nyt, blåt, gammelt og lånt. Det er også en smuk måde at hylde din mor ved at bære noget af hendes. Ligeledes er der mange, som får syet sin mors gamle brudekjole om til deres egen. 

Spørg om hjælp og nyd dit nye liv 

Hvis du ønsker en ny brudekjole, kan det være en god idé at finde en brudekjolebutik med erfarne og professionelle rådgivere. Dermed er du sikret den bedste og flotteste kjole til lige netop din krop. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du føler dig smuk, lækker og tilpas på dagen, for at du får den bedste oplevelse. Ligeledes skal din kommende mand også have en skøn dag. Snak derfor med ham, om han gerne vil hjælpe med planlæggelserne, så du ikke står med det hele selv. Spørg ligeledes også et par veninder, om de kan hjælpe med eksempelvis bordplanlægningen.  

Det er aldrig forkert at spørge om hjælp – specielt ikke ved sådan en stor dag. Det kan lette noget pres fra dine skuldre og gøre hele oplevelsen mere vidunderlig. Måske I endda skal finde en professionel bryllupsplanlægger? Dette er dog oftest kun nødvendigt ved større bryllupper, for at alt er koordineret rigtigt. Så kan du nyde hvert et øjeblik af dit kommende nye liv som gift kvinde.