sistema

Sådan sørger du får at din madpakke er frisk og lækker til når du skal spise den

Kender du det med, at du har smurt et par rugbrødsmadder og lagt dem ned i din madkasse aftenen inden du skal spise dem? Når du så når til frokost næste dag, så er de rugbrødsmadder bare ikke særligt lækre længere. De er rutsjet rundt i madkassen eller blevet mast i tasken, hvis de blot er pakket i stanniol. Men du kan faktisk meget let lave din frokost dagen i forvejen og sikre dig, at den er super lækker til når du skal spise den. Hvis du ikke ved hvordan du gør det, så læs med her og bliv klogere på hvordan du får din frokost til at holde sig frisk og lækker.

Brug gode ruminddelte madkasser

En god måde at indgå at ens mad bliver blandet sammen eller ikke ligger som den skal, når man skal spise den er ved, at bruge ruminddelte madkasser. Med ruminddelte madkasser vil din frokost nemlig blive i hvert sit rum og grøntsagerne vil dermed ikke ramme rugbrødet. Din mad vil derfor holde sig langt bedre på denne måde end hvis det ligger blandet sammen. Madkasserne fra for eksempel sistema er geniale til dette. Her kan du nemlig få madkasser der allerede er ruminddelt og du skal derfor hverken bruge folie eller stanniol og din mad kommer ikke til at blive rodet sammen. Derfor er de ruminddelte madkasser fra sistema virkelig gode og allerede meget populære blandt mange. Du kan blandt andet se de gode madkasser fra sistema hos babadut.

sistema

Sistema laver mange forskellige typer madkasser

Er du mere til snacks madpakker eller måske en frisk salat? Så har sistema også lavet madkasser der lige netop passer til den type madpakker. Sistema har nemlig lavet madkasser der er udformet på mange forskellige måder. Hos Sistema har man virkelig tænkt over tingene og laver madkasser der passer til enhver tænkelig madpakke. Du kan blandt andet få salatbøtter hvor der allerede er en tilhørende gaffel til, som endda passer ned i låget. Du skal derfor bare lave din salat og så huske selve bøtten når du tager på arbejde. Du undgår på den måde også at komme på arbejde med din frokost men uden din gaffel. For tro det eller ej, det sker faktisk for rigtig mange, at de glemmer deres bestik når de skal skynde sig ud af døren om morgenen.

Sistema laver et kæmpe udvalg af alt tilbehør til at transportere din mad og drikke i

Men det er ikke blot frokost madkasser som sistema laver. Nej du finder også masser af forskellige drikkedunke som er lavet i mange forskellige størrelser. Så du kan både lave dig en smoothie og tage med på farten i din sistema drikkedunk og du kan have din vandflaske med fra sistema. Derudover finder du også massevis af små og mellemstore bøtter som er perfekt egnet til både snacks og formiddags eller eftermiddags mad. Så har du et job hvor du skal pakke mad til hele dagen, så finder du et kæmpe udvalg af både madkasser, bøtter og drikkedunke fra mærket sistema.