Find det helt rigtige smartwatch

Hvorfor skifte det almindelige armbåndsur ud med et mere moderne og cool smartwatch? Man kan blive klogere på smartwatch uret på https://mysmartwatch.dk/, og finde relevant information om urets mange kvaliteter og funktioner. For at vælge det helt rigtige smartwatch, skal man gøre sig klart, hvad man helt konkret ønsker at bruge det til. Så bliver det meget nemmere at vælge blandt de mange forskellige smartwatches. I det følgende vil vi se nærmere på urets funktioner, så det bliver lidt lettere at danne sig et overblik.  

Hvad skal du bruge dit smartwatch til?  

De nye cool smartwatches har meget forskelligt design, look og funktioner. Nogle af de mest almindelige funktioner er, at du kan ringe fra dit smartwatch. Det kan være en stor fordel at bruge dit smartwatch til dette, hvis du ikke lige har mobilen i nærheden. Det kan også være praktisk at ringe fra dit smartwatch, hvis du cykler, sejler, rider, vandrer eller dyrker anden form for fysisk aktivitet.  

Der kan også være mange fordele ved at anvende det i arbejdssammenhæng. Her kan du både ringe fra det, tjekke mails eller sms´e. Man kan også bruge det som kalender eller tidsmåler under mødet. Pendler du mellem dit hjem og jobbet, kan det også være skønt at bruge det som musikafspiller til de lange rejser. 

Slå dit smartwatch til og fra   

Et smartwatch kan være din tro ledsager, når det handler om aktiv fritid og på jobbet. Det er lige så smart, at man kan slå det fra, når man holder ferie fra arbejdet eller i andre sammenhænge ikke ønsker at blive forstyrret. Hvis man for eksempel sidder midt i et møde, hvor man ikke vil forstyrres, eller hvis man holder ferie med sin familie, kan man bare slå det fra. Når man har brug for det igen, kan man bare slå det til igen. Så nemt er det.  

Brug dit smartwatch med apps   

Der findes mange forskellige modeller af smartwatches og til de forskellige modeller hører også en masse sjove og spændende apps. Der findes apps, hvor man kan tjekke sin Facebook profil eller sine mails. Man kan også downloade apps, der viser vejret. Står man for madlavningen og skal ud at handle ind, kan man downloade apps, hvor man kan skrive en indkøbsliste. Pendler man meget og har brug for underholdning, kan man også bruge apps med spil. Er man ovre i det sundhedsmæssige hjørne, er der også apps til at spore søvn, indtag af vand og mad osv.   

Kortlæg løbeturen med et smartwatch  

Er man enten fritidsløber eller løber på et mere professionelt plan, kan et smartwatch lige være sagen. Ønsker man at følge med i, om man når sine løbemål, kan et smartwatch måle din hastighed, hvor langt du har løbet og hvor meget tid, du har brugt på det. Din løberute bliver også kortlagt via en indbygget GPS. Udover løbeturen, kan brug af GPS´en være super nyttig, når man er i bil eller på cykel og gerne vil have begge hænder fri.