reklamegave

Reklamér gennem tryk på diverse produkter

En rigtig god mulighed for at skabe let og hurtig reklame for din virksomhed, kan være at få virksomhedens logo trykt på et udvalgt produkt. Dette produkt kan du så få produceret i store mængder og uddelt til potentielle kunder. Produktet kan være hvad som helst, det vigtige er egentlig bare at få logoet trykt på. 

Det kunne fx være at få trykte t-shirts, som medarbejderne kan bære i offentligheden, men egentlig er der mange andre produkter. Lyder det som noget for dig, så læs videre for at høre mere. 

Nøglesnor med tryk 

Naturligvis kan der ikke sidde billeder på en nøglesnor, men det betyder ikke at den ikke kan være personlig. Du kan helt selv bestemme hvilket logo eller tekst, der skal trykkes på. På https://www.topsupplies.dk/ kan du finde et udvalg af forskellige materialer der kan laves tryk på, heriblandt en nøglesnor med logo/tryk. 

En nøglesnor med logo/tryk er især en god idé i virksomheder, hvor de ansatte får udleveret nøgler. Idet der kan trykkes et logo på, er der også mulighed for gratis reklame.  

Men det behøver ikke kun være virksomheder, det kan også være institutioner som fx efterskoler. Efter at efterskoleåret er slut, kan eleverne fortsat bruge deres nøglesnor med logo/tryk og igen skabe lidt reklame rundt omkring i landet. 

Sidst men ikke mindst, så er en nøglesnor med logo/tryk et oplagt valg, da alle har nøgler i større eller mindre omfang. 

Det sikre valg 

Ved at vælge en nøglesnor, er man sikker på at nøglerne ikke bliver væk for én, da de netop hænger om halsen på én. Men egentlig så behøver det ikke nødvendigvis at være et tilbehør til nøgler.  

Faktisk så kan snoren jo også bruges til ID-kort på visse arbejdspladser. De steder hvor man får udleveret et ID-kort, er det smart at have en nøglesnor, da det kan have konsekvenser at miste kortet. Ved at have ID-kortet i snor, kan du være sikker på altid at have ID på dig på arbejdspladsen, og der er ikke fare for at du forlægger kortet. 

Hvis du ikke vil have kortet hængende om halsen, kan du i stedet lægge snoren i lommen og sætte låsehaspen fast i buksekanten.  

Vælg det nyttige og praktiske 

Når det kommer til at vælge et produkt som kan bære dit logo, så er det relevant at overveje hvilket produkt det skal være og om andre gider at bruge det.  

Derudover er det også vigtigt at vide hvor mange penge du vil bruge på den “gratis” reklame. Jo mere avanceret produktet er, desto dyrere bliver det. Og hvis du udleverer det gratis til kunder og medarbejdere, skal du være sikker på at det hjælper på en eller anden front.  

Derfor kan det være en idé at starte i de små, for lige at få en fornemmelse for denne metode. Gå efter det som de fleste kan bruge, som eksempelvis en kuglepen, nøglesnor eller mulepose. Det er de færreste der ikke kan bruge nogen af disse ting.