cottage-gd5bbcd8f5_1280

Brug en efterårsdag på at forskønne jeres hus


Det er altid rart at bo hyggeligt og nydeligt, og det kan være virkelig tilfredsstillende at lave nogle forskellige projekter rundt omkring i hjemmet. Af og til kan der være store projekter i forbindelse med husholdningen, som bare skal ordnes. Måske mangler husets facader at få en ny omgang maling før det hårde vejr virkelig kommer til landet. Brug for eksempel en efterårsdag sammen med familien, hvor i alle sammen arbejder på at forskønne jeres hus. Find en blanding af store og små opgaver, så der er noget for både børn og voksne.

Mal husets facader på den bedste måde

Er man husejer, så er det godt at holde huset velindrettet og pænt. Man bør dog også huske at sørge for at husets yderste dele såsom facader og gavle er i god stand. Et maleprojekt kan være en god ting at gøre på en efterårsdag hvor vejrudsigten lover sol og tørvejr. Større børn kan også sagtens være med til at male, og derfor kan du prioritere at finde en god facademaling som er sikker for miljøet, og som er og allergivenlig.
Vælg en sikker facademaling for familiens skyld
Har du en sammenbragt familie, så tænker du selvfølgelig en hel masse på dine børn. Der kan være mange mærkater og symboler når man skal vælge maling, og noget af det bedste at kigge efter er en facademaling med svanemærke og Den Blå Krans, som er Allergimærket. Svanemærket og nogle andre mærker såsom blomsten kan vise at et produkt er miljøvenligt, og det er vigtigt når man vælger maling til inde og ude. Når du maler udenfor, så er luften frisk og der er derfor lave chancer for at komme til at indånde dampe fra malingen. Pas dog altid på dig selv og familien, og forsøg så vidt som muligt ikke at få maling på huden.

Mal husets hegn en tør efterårsdag

Når i er færdige med at male husets facade, kan i for eksempel male husets hegn. Et flot hegn kan gøre rigtig mange gode ting for selve forhaven. Det kan for eksempel give en følelse af tryghed at have en tydelig markering af hvor din grund går til. Derudover tager et flot og velmalet hegn sig rigtig godt ud når haven er i fuld blomst om sommeren. Det kan godt være at der går nogle måneder før at vi ser særlig meget til solen igen, men vær i god tid med forberedelse af haven og kom foråret godt i møde.

Brug noget tid på at gøre haven klar

Efteråret kan også være en god tid til at plante nye planter i havens jord. Planter du om efteråret, er du nemlig sikker på at dine buske eller træer har rigtig god tid til at etablere sig før de begynder at vokse når vejret bliver varmt igen. Dette kan også være et projekt som børnene kunne være med til på en hyggelig efterårsdag. Gør huset og haven klar, for at begge dele ser dejlige og hyggelige ud, og for at komme ud og lave noget med familien.