lamper

Elministeren – den bedste el belysning til dig og din familie

Der findes mange forskellige leverandører af el belysning. Hos Elministeren finder du en masse forskellige varianter af lamper, både billige, enkle lamper, men også specielle mærke lamper. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge lige præcis Elministeren som din nye belysningsleverandør.  

Stort udvalg 

Hos Elministeren finder du som sagt et stort udvalg af mange forskellige lamper, men også andre nødvendige ting som for eksempel strømskinner, pærer og ventilationer. Ønsker du at se det store udvalg, kan du finde det hos www.elministeren.dk. Hos Elministeren finder du ikke kun én eller få slags lamper, men mange forskellige lamper, så du kan være helt sikker på at finde noget, der passer til dig og din families hjem – uanset stilen. Ønsker du at finde en lampe på tilbud, kan du også altid regne med at Elministeren har et bredt sortiment, hvor du garanteret sagtens kan finde en lampe, der passer til dine behov.  Udover det store udvalg af indendørslamper, finder du også et bredt udvalg af udendørslamper til en god pris. Her er der igen mange forskellige lamper at vælge imellem, som eksempelvis spotlamper, væglamper og bordlamper.  

Smukke designer lamper til gode priser  

Hos Elministeren findes mange forskellige lamper, men der er især fokus på gode mærke lamper, af god pris og kvalitet. De forhandler blandt andet mærker som NytaMarset, Nordlux og mange flere! Hvis du søger en bestemt mærke lampe, er dette altså et godt sted at starte.  

Kundeservice i top 

Det er vigtigt med en god kundeservice, så kunden altid føler sig forstået og hjulpet, og dette har Elministeren formået imødekomme rigtigt godt. Man kan altid kontakte dem på telefon, både i hverdage og i weekenden. Her er det kun søndag, der er lukket for telefonerneI forhold til mange andre steder, er der i hverdagen en telefontid på hele 10 timer, og i weekenden en telefontid på 6 timer. Du kan altså altid være sikker på at komme igennem 6 ud af ugens 7 dage. Derudover kan du også altid kontakte dem på deres mail, hvor de bestræber sig på at svare inden for 24 timer.  

Hos Elministeren har du som kunde også en mulighed for at klage, hvis du er utilfreds med dit køb eller produktet. Her bestræber de sig også på at komme frem til en løsning, der passer til begge parter.  

Hurtig levering 

Handler du hos Elministeren, kan du være sikker på en levering, der er hurtig og helt i top. Bestiller du for over 500kr, hvilket du ofte gørnår du handler lamper og andet el, får du gratis levering. Din ordre vil som regel blive pakket samme dag, som den er givet, og der går oftest kun op til 8 dage før, du modtager din pakke. Hvis der går længere tid, vil du blive underrettet med det samme, så du kan følge med i processen. Der sendes til hele Europa, så skulle du bo i udlandet, eller have et opholdssted i udlandet, er der altså også mulighed for levering hertil – såfremt det er inden for Europas grænser.  

Ønsker du ikke levering, men derimod hellere vil hente produkterne i den fysiske butik, har du også mulighed for at gøre dette helt omkostningsfrit.