stærkt parforhold

Husk at pleje parforholdet så det forbliver stærkt

Der kan hurtigt gå travl og hektisk familiehverdag i den, når dine, mine og vores skal fragtes til fodbold og fødselsdage. Når man er i et forhold, er det vigtigt, at man husker at pleje den særlige relation. Det er nemlig det stærke bånd, der gør jer stærke og i stand til at klare madpakkerne klokken 7 om morgenen.

Derfor er her gode råd til, hvordan I kommer tættere på hinanden.

Udforsk hinandens kroppe på nye måder

Hvis der er gået leverpostej i soveværelset, kan I vække eventyret under lagnerne til live med spændende sexlegetøj. Mange kvinder og mænd går og fantaserer om at eksperimentere med analsex og -stimulering.

Med butt plugs kan I let udforske hinandens kroppe på nye måder. Det er et relativt simpelt produkt, men en butt plugs kan give helt nye pirrende oplevelser.

Butt plugs kan købes i de fleste sexshops, og indkøbsturen kan i sig selv være en pirrende oplevelse. På https://www.sexnetto.dk/anal-plug kan du let og diskret bestille butt plugs, noget lækkert undertøj eller hvad end hjertet kunne begære.

Sæt tid af til hinanden

Selvom I måske føler, at I bruger masser af tid sammen, hvor meget af den tid er så kvalitetstid? Hvor ofte sidder I overfor hinanden og har en voksen samtale, uden at der er børn omkring bordet, der griner og kræver opmærksomhed. Første step er at få sat tid af til hinanden.

Det kræver lidt planlægning, for planlægger I det ikke, kan det så let udskydes til en anden dag. Sørg for at have kalenderen fri og få afsat børnene, så der er mulighed for at være helt alene. På den måde kan I komme tæt på hinanden uden forstyrrende elementer.

Lav gerne noget hyggeligt og aktivt, som I begge nyder. Det kan også være en fræk aften i romantikkens tegn, hvor I eksperimenterer med nye ting såsom buttplugs.

Fejr de små ting i hverdagen

I oplever garanteret hele tiden små sejre i jeres hverdag. Det kan være en vellykket arbejdsdag, at familien har klaret en fællesopgave, eller at der er særlige begivenheder. Sørg for at gøre noget ud af at anerkende den slags sejre i hverdagen, da det er med til at styrke sammenholdet imellem jer.

Man kan anerkende ved at invitere ud på date eller bare love at putte børnene.sex i køkkenet

Det kan også være med en gave, at man viser sin påskønnelse. Et frækt bud kunne være butt plugs, men blomster virker også altid. Sørg for at vise hinanden, at I sætter pris på hinandens egenskaber, og at I kan glæde jer på hinandens vegne.

 

De fælles oplevelser forbinder jer

Det er de fælles oplevelser, der ofte skaber en større følelse af samhørighed og tosomhed. Om det er at udforske nye seksuelle sider af hinanden med butt plugs eller bruge en eftermiddag sammen i naturen, er lige meget, når bare I er sammen. Det er nemlig det fulde fokus på hinanden, der kan få jer endnu tættere sammen.

Når I er forbundne og kan mærke hinanden, kan I nemlig bedst klare hverdagen så gnidningsfrit og kærligt som muligt.