sansegynge

Hvad er en sansegynge

En sansegynge er som navnet lyder en gynge der “taler” og udvikler barnets sanser. Men det kan også blive din helt store hjælp i hverdagen, læs endelig videre og find ud af hvorfor. Sansegynger er blevet utroligt populære og endda er de i nogle kommune et krav til børnehaver og andre institutioner og det er ikke helt svært at forstå. Tænk tilbage på barndommens minder, var det ikke bare for fedt at gynge? så forestil dig at denne aktivitet ikke kun er super tillokkende for de små, den hjælper faktisk også deres udvikling godt på vej.

En sansegynge styrker barnets indlæringsevne

En sansegynge er en lidt større version af en almindelig gynge, du kan enten få en rund, en firkantet eller en edderkoppe sansegynge. Her sidder barnet som regel ikke men ligger i den store gynge. Dette udvikler barnets balance og samtidig kan det faktisk også hjælpe på barnets indlæringsevne, men dette bliver alt for tung læsning så det springer vi lige så gelinde hen over. Så længe du ved at det er det sansegyngen gør, så er det vel også det vigtigste. Fordelen ved at sansegynger er blevet så populære er at du nu kan finde dem i mange størrelser og du kan faktisk finde en sansegynge på det angivne link. Samtidig med at du finder en stor alsidighed i gynger, så finder du også en stor alsidighed i, hvor de kan placeres. Du kan nemlig få sansegynger til både indendørs og udendørs brug, så hvis du ikke har en have, ja så har du også muligheden for at få en sansegynge til dine børn.

sansegynge

Du kan få sansegynger både indendørs og udendørs

Grunden til at en sansegynge kan redde din hverdag som forældre er, at den uden tvivl vil invitere børnene på mange timers hygge og leg. Du kan dermed nå en masse ting rundt omkring i hjemmet mens børnene hygger. Og samtidig med det, som beskrevet i ovenstående, så hjælper en sansegynge også barnet med dets indlæringsevner. Du kan derfor ikke kun få ro og fred til at tage dig af hverdagssysler du vil også kunne mærke en god forskel på dit barn, hvis du vælger at investere i en sansegynge. Det fede ved en sansegynge er klart også at den passer til børn i alle aldre og du vil således kunne købe noget legetøj der rent faktisk er relevant i mange år frem. Fordelene ved at vælge en gynge til udendørsbrug er at du invitere dine børn udenfor og samtidig med det så kan du som regel også vælge en lidt tungere gynge, som naturligvis vil holde i flere år. Fordelen ved at vælge en der skal hænge indendørs er klart at den kan bruges året rundt og samtidig med det så har børnene også noget hyggeligt og spændende at tage sig til når de er inde. Du kan altså med en sansegynge måske endda undgå noget af al den skærmtid der inden for de sidste år er blevet populært blandt de små, men knap så populært blandt de voksne.