topløs servering københavn

Pift dit arrangement op med topløs servering København

Skal du holde fest? Eller måske middag med gutterne? Eller måske er det din gode vens fødselsdag eller polterabend? Så bør du overveje at tage festen til det næste niveau med topløs servering. Det vil uden tvivl sætte gang i festen, og gøre dig meget populær blandt gutterne.

Hvad er topløs servering?

Det siger naturligvis lidt sig selv, at man bestiller serveringsdamer med nøgne overkroppe, når man bestiller topløs servering. Normalt ved den topløse tjener servere øl eller drinks, men du kan også bestille til servering af mad og andet. Konceptet er nemlig ret simpelt. Bare bryster sammen med mad og drikke. Det bliver ikke meget bedre.

Hvis du er kvinde, og gerne vil bestille en mandlig tjener i bar overkrop, så kan det i den grad også anbefales. Det er ikke kun mændene, der skal have det sjovt.

Du kan vælge servitrice efter bryster

På nogle sider, hvor de tilbyder topløs servering, kan du vælge servitrice efter bryststørrelse. Der vil tit være et katalog med en hel del lækre damer, og så er det bare om at finde den frækkeste med de flotteste bryster. Der vil være bryster lige til din smag. Det betyder ikke noget, om du er til mindre bryster eller kæmpe bryster. Der vil være det hele. Det handler bare om at finde lige det, du synes er frækkest. Du kan finde nogle af de bedste topløse servitricer i alle bryststørrelser på https://www.stripdanmark.dk/.

Hvis du bestiller en topløs servitrice til din vens polterabend eller fødselsdag, så bør du nok forhøre dig omkring hans yndlings bryststørrelse. Du kan sagtens spørge uden at afsløre overraskelsen, hvis du gør det på den rigtige måde. Du kan f.eks. starte en runde til den næste drengemiddag, hvor alle skal sige, hvad de synes er perfekte bryster.

topløs servering københavn

Hvorfor skal man vælge topløs servering over et stripshow?

Et stripshow er nok noget af det frækkeste, som du kan bestille – måske bortset fra en personlig lapdance. Men topløs servering i København kan mere end man umiddelbart tænker. Ved topløs servering får du meget mere tid med den lækre, nøgne dame. Du får god tid til at kigge og beundre hendes babser, da du ofte vil skulle bestille topløs servering til minimum en halv-time eller en time. Derudover vil hendes smukke bryster også komme meget tættere på til topløs servering, f.eks. når hun læner sig ind over dig for at sætte din øl eller tallerken foran dig.
Nogle steder behøver du dog ikke vælge mellem det helt store stripshow og den frække topløse servering. Du kan nemlig ofte slå det sammen, så du får begge dele. Her får du både lov til at se stripperen helt nøgen, og du får lov til at kigge på de topløse eventpiger, der serverer øl for jer. Det er 3 sæt nøgne bryster i stedet for bare 1. Du vil næsten ikke vide, hvor du skal kigge hen, da der bare vil være frække damer og bryster alle vegne. Det vil uden tvivl skabe en aften, som du og dine venner sent vil glemme.