medaljer til børn

Find de bedste medaljer til børn


At få overrakt en medalje er noget som forbindes med noget positivt. Det anses som et tegn på anerkendelse og et fysisk tegn på at ens præstation er værdsat og der sættes pris på den. Det gælder også børn. Uanset og det er en medalje til en børnefødselsdag eller en der er blevet givet til et sportsstævne. Det kan også være en medalje for at være en god kammerat eller blot for at have deltaget.

Hos pokalbutikken.dk findes der medajler til en hver lejlighed og der findes også medaljer til børn. Ud over medaljer er det også muligt at finde pokaler, vandrepokaler, gaveartikler og andre former for medaljer. Det er muligt at få lavet medaljer og pokaler efter individuelle ønsker. Det samme gælder selvfølgelig også medajler til børn.

Hvad er en medalje og hvornår gives den?

En klassisk medalje ligner typisk en mønt. Men med mulighed enten at få den hængt rundt om halsen. Det er en klassisk sportsmedalje. Eller den kan sættes fast på brystet. Det sker typisk, hvis det er en hædersbevisning givet af hæren eller hos dronningen.

En medalje kan ikke bruges som betalingsmiddel selvom den kan have en stor værdi. Sentimentalt såvel som pengemæssigt.

Dronningen er kendt for at uddele medaljer til kendte og ukendte mennesker for deres gerninger eller til statsmænd, der er på officielt besøg i Danmark. En af de fineste medaljer man kan få af dronningen, er Elefantorden.

Medaljer til børn

Det at få en medalje anses som noget man kun får ved specielle lejligheder og når man har udført noget ekstraordinært. Pokalbutikken, der sælger alt inden for pokaler og medaljer, har også et stort udvalg af medaljer der er specielt lavet til børn. De vil typisk være lettere og af plast så selv små børn kan have dem på. Samtidig er det muligt at købe medaljer helt ned til et par kr., så det er muligt at sørge for, at alle kan få en medalje med hjem.

Det er også muligt ud over de traditionelle medaljer at købe f.eks. duelighedsmærker, som også er en slags medalje. De gives af spejdere, når de har udført en gerning eller har lært noget helt specielt, som udløser en belønning.

Pokalbutikken.dk har en chatfunktion, der gør det muligt at få hjælp når du sidder og kigger på hvilken medalje du skal vælge. Det er også muligt at ringe til dem, hvis det er nemmere end at skrive.

Logo på medaljer til børn

Hvis du er en virksomhed eller en forening, kan det være en god ide at overveje at få sat et logo på medaljerne. Ud over børnene vil gemme medaljerne og føle stolthed over dem, vil medaljerne nemlig også blive set af forældre, venner og familier og den positivitet, der er forbundet med at vinde en medalje, vil smitte af på det logo, der står på medaljen. Selv mange år senere.

Det kan også være en god ide at få indgraveret årstal, begivenhed og evt. sted på medaljen.