fransk landstil

Gør dit hjem unikt med fransk landstil

Ønsker du at have et hjem, der er unikt og anderledes? Er du fan af romantisk brugskunst, og ønsker du, at dit hjem skal vise netop dette? Så er der hjælp at hente. Det helt perfekte for dig vil være at gå efter fransk landstil. Dette kan være med til at give en hyggelig atmosfære til dit hjem.  

Hvad er det fransk landstil er, og hvorfor er det, du skal vælge denne stil? 

Det kan være, at du ikke ved, hvad fransk landstil er. Det er egentlig ret enkelt. Det er, at man skaber en stemning gennem brugskunst og loppefund. Hermed kan du sætte dit helt eget præg på dit hjem, og du kan få skabt et fedt rustikt look.  

Det er vigtigt, at du fokuserer på at holde dine vægge hvide, hvis du ønsker fransk landstil i dit hjem. Dette kan nemlig hjælpe med, at det er de møbler, du har valgt til dit hjem, der netop er fokus. 

Hvis du ønsker at gå en efter den gamle franske indretning, så er der nogle bestemte farver, du skal holde dig til. Det er farver som gul, guld, grøn og rød.  

Hvis du ønsker mere inspiration til, hvordan du skal holde dig til fransk landstil, så kan du nemt finde dette. Du kan indrette den franske landstil i alle dine rum, og du kan finde denne inspiration til de forskellige rum.  

Hvis du ønsker noget rustikt til dit køkken, så kan du at købe en kurv med 4 rum og hank. Dette kan både se flot ud samtidig med, at det kan være meget relevant for dig at have i dit køkken, da det er en god måde at opbevare dit køkkengrej på. Til at matche dette kan du også vælge en brødkurv i flet, som du både kan bruge i dagligdagen eller til finere anledninger, hvor du måske får gæster på besøg. 

Loppemarkeder kan blive din nye bedste ven, hvis du vil holde det billigt 

Det kan også være, at du ønsker den franske landstil i dit hjem, men du ikke synes, du har råd til, at du skal købe det hele for nyt. Så er det her, du kan vælge at benytte dig af loppemarkeder. Den ene fordel er, at du kan spare en masse penge, da det, du køber, er brugt. Den anden fordel er også, at du sætter dit helt eget præg på dit hjem. Ved loppemarkeder kan du finde ting, som ingen andre har, så hvis du går meget op i at have en indretning, der er helt unik, så er det den perfekte løsning for dig!  Der findes mange dekorative loppefund, som du ikke vil gå glip af – det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du vælger at gå efter den franske landstil ved hjælp fra loppemarkeder, kan du også få flere ting for pengene. Dog skal du måske også være mere tålmodig, da det kan være tidskrævende, men samtidig er det en skøn proces, som du ikke vil gå glip af!